Iso-Naappilan Maansiirtopalvelut

Iso-Naappilan Maansiirtopalvelut on Iso-Naappilan Loma Ky:n aputoiminimi. Iso-Naappilan nimi juontuu vanhan maatilan nimestä, joka on ollut saman suvun hallussa vuodesta 1539. Iso-Naappilan tila sijaitsee Asikkalan Salonsaaressa. Tila on kulkenut sukupolvelta toiselle ja nyt 18.sukupolvi jatkaa tilan toimintaa.

Nykyiset omistajat Katja Riihilahti ja Asko Mäkelä ottivat tilan ja yrityksen haltuunsa vuonna 2005 tapahtuneen sukupolvenvaihdoksen myötä. Maansiirtopalveluista vastaa Asko Mäkelä. Iso-Naappilan toinen päätoimiala on vuokramökkitoiminta, josta vastaa Askon sisko Katja Riihilahti.

Maansiirtotyöt ovat olleet osa tilan ydintoimintaa jo 1960-luvulta, jolloin tilan vanha isäntä Olli Mäkelä aloitti traktorikaivurilla töiden tekemisen. Vuosien ja vuosikymmenien osaaminen on pystytty siirtämään uudelle sukupolvelle. Asko Mäkelä on jatkanut ja kasvattanut toimintaa maansiirtotöiden parissa jo 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 5 henkeä.

Maansiirtopalveluita tehdään Asikkalan, Hollolan, Lahden ja Padasjoen alueella. Koneet ja kalusto on mitoitettu tekemään töitä erityisesti rakennusten pohjien, pihapiirien, erilaisten ojakaivuiden ja maansiirtojen parissa. Isommat työmaat teemme pääurakoitsijana yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Panostamme laatuun, hyvään palveluun ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää

0500-355 844 / Asko Mäkelä